Konfirmationsdatoer

Hvornår skal mit barn konfirmeres?

Vi bliver jævnligt kontaktet af forældre til kommende konfirmander, der har spørgsmål vedrørende den konfirmationsforberedende undervisning samt tider og datoer for konfirmationsgudstjenesten.

Vi glæder os meget over interessen for konfirmationen og det engagement, som vi møder hos forældre og kommende konfirmander, og vil naturligvis gerne informere så godt og korrekt som muligt, blandt andet af hensyn til planlægning af de unges store dag.

Da konfirmationerne foregår i 7.klasse, og skolestrukturen i kommunen gør, at man på dette klassetrin samler eleverne på Byskolen, og de i den anledning ofte kommer til at indgå i en ny klasse, ved vi ikke flere år i forvejen, hvordan de nye klasser kommer til at se ud. Erfaringen viser, at antallet af klasser også kan variere fra år til år.

Af denne grund er vi nødt til at være forsigtige med at melde datoerne for de enkelte konfirmationshold ud, før vi præster har haft mulighed for at se klasselisterne og mødes med Byskolens ledelse og planlægge undervisningsforløbet endeligt. Derfor kan vi desværre ikke give sikker information om konfirmationsdatoen for jeres kommende konfirmand før i løbet af maj/juni måned året før, konfirmationen skal finde sted. Så snart vi kan melde officielt ud vil datoer og tider for de enkelte klassers konfirmation være at finde her på hjemmesiden! De forventede datoer er som nedenfor:

Konfirmationer i 2025 til 2028:

Datoer forventes lagt på senest d. 27. maj 2024

 

Konfirmationerne har fulgt dette mønster en årrække, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle nødvendige ændringer, og derfor kan vi, som sagt, ikke melde konfirmationsdatoerne ud med absolut sikkerhed før i maj/juni måned året før konfirmationen. Disse datoer kan ændre sig hvis der fx. er flere klasser i samme årgang.

Tak for jeres interesse, vi glæder os til at møde jer, når det går løs med undervisningen!